-Dieta cu sare amara.Curata ficatul, colonul si ajuta in eliminarea calculilor biliari. Noua Terapia Magica, de detoxifiere a organismului.

 -Dieta cu sare amara.  Metoda Noua care  Curata ficatul, colonul si ajuta in eliminarea calculilor biliari. 

Noua Terapia Magica, de detoxifiere a organismului.

Aceasta cura dureaza o singura zi si este indicat sa o faceti intr-o zi libera din timpul saptamanii sau zi in care v-ati luat concediu (ideal intre joi si sambata). Aveti nevoie de o zi in care sa nu aveti alte planuri, pentru ca veti petrece mult timp la toaleta, iar unele persoane mai sensibile se pot confrunta cu stari de greata si chiar dureri de cap din pricina detoxifierii.
IMPORTANT:
  • Hidratati-va foarte bine cu o zi inainte de a incepe cura. NU consumati alcool sau cafea.
  • Asigurati-va ca aveti deja programata in ziua urmatoare curei o ecografie abdominala, unde veti preciza medicului posibilitatea de a fi eliminat pietrele de la fiere. Este importanta aceasta ecografie si obligatorie, pentru ca exista situatii in care piatra poate ramana blocata pe canalul de eliminare, canal comun cu calea exocrina a pancreasului, putand provoca pancreatita acuta. 
  • Persoanele cu colita sau boli colonice cronice sau care prezinta diaree sau voma vor evita aceasta cura.
Pentru realizarea acestei cure cu sare amara aveti nevoie de:
  • 750 ml apa calda;
  • 60-90g sare amara;
  • 175 ml ulei de masline presat la rece (NU folositi orice ulei pentru ca vi se va face rau, trebuie sa fie obligatoriu PRESAT LA RECE);
  • 3 lamai sau 2 grapefruit roz.
Dimineata la trezire, se ia micul dejun in mod obisnuit, apoi nu mai consumati nimic pana la ora 15
Pentru ca este zi libera, de odihna, va puteti trezi la ce ora doriti, cu conditia sa nu luati micul dejun mai tarziu de 11.
La ora 15 se amesteca 750 ml de apa calda cu 60-90g (in functie de greutate)  de sare amara, se imparte cantitatea in 3 cani a cate 250 ml si se bea prima cana. 
La ora 17 serviti a doua cana.

La ora 19 se va bea uleiul amestecat cu zeama de la cele 3 lamai, cu inghitituri mari si rare, lasati 10 secunde intre inghitituri. Pastrati langa o felie de lamaie din care mai muscati sa va taie greata. Puteti lua o lamaie in plus pentru a va taia greata, lamaie din care veti musca si nu o veti stoarce in ulei. Stati o ora culcati pe partea dreapta.
La ora 21 se bea ultima cana cu sare amara si peste doua ore se va manca o cana de gris fiert in lapte de capra sau soia.
Cu aceasta reteta se curata ficatul, se elimina in scaun pietrele biliare (unele persoane relateaza ca le-au observat), acestea avand aspectul unor mici granule galbui, verzui sau chiar cenusii. Colonul se curata si este posibil sa mergeti des la baie si sa stati mult. Crampele abdominale sunt firesti.
Sare amara gasesti in magazine naturiste si Plafar.
Nu incepeti detoxifierea fara un consultant specializat in  terapii naturiste.
Ne gasiti pe facebook pe adresa:https://www.facebook.com/groups/1460014097563726/

LEACURI SI TERAPII PENTRU TRUP SI SUFLET - TERAPIA MAGICA A IUBIRII


Cu iubire Marcela Glavan 

Imagini pentru CURATA TI FIEREA SI FICATUL FOTO

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...