CUM SE PREPARA AMESTECUL DIN LAMAIE SI BICARBONAT DE SODIU- Probleme de sanatate si intretinerea sanatatii.


CUM SE FACE AMESTECUL LAMAIE BICARBONAT SODIU


Pe timp de noapte, se pune un pahar de apă pur, cu pH ul ridicat ,asa cum ati invatat in materialele prezentate de noi. Intr-un vas de 1  litru gol și apoi se adaugă 1 lingura de bicarbonat de sodiu și sucul de la 2 lamai întreagi. Acum umpleti borcanul cu 1 litru de apă pură și se lasă peste noapte.

întreținerea sanatatii :  dimineața, se bea 1 pahar (250 ml) din prezentul amestec  lamaie / bicarbonat sodiu, în fiecare dimineață 

Probleme de sănătate cronice sau pe termen lung:
[Săptămâna 1] Primul lucru în băutură dimineata 1 pahar din amestecul lamaia bicarbonat sodiu.

[Săptămâna 2] se beau 2 pahare din amestec și, dacă nu prezentați oricare efecte de exemplu, creșterea acută a tensiunii arteriale, edeme, dureri de rinichi sau de ficat, apoi treceti la săptămâna 3.

[Săptămâna 3] se beau 3 pahare din amestec și, dacă nu observați orice reacție adversă se trece la saptamana 4

[Saptamana 4] se beau 3 pahare dimineața și 1 pahar înainte de culcare 2 ore dupa masa pana problema dv de  sanatatea  este rezolvată ; atunci doza de întreținere de sănătate generală.
La început poate fi greu pentru a bea 3 pahare (750 ml) la rând, dar cu rabdare, în curând nu va fi greu să faceti aceasta. Când ne trezim
dimineața corpurile noastre sunt foarte acide. Această băutură va curăța
intestinele și  va ajuta la refacerea echilibrului pH-ului.
Amintiți-vă, atunci când ramaneti fară de acest amestec, faceti-l întotdeauna in  ziua înainte și lăsați-l toată noaptea pentru a doua zi. Veți observa în câteva zile o îmbunătățire a dumneavoastră generală de sănătate în general, crestere de energie și in timp tot felul de boli și probleme de sănătate se vor diminua și / sau vor fi  rezolvate.

Bicarbonat, lămâie

Bicarbonatul de sodiu și lămâile nu sunt scumpe și, atunci când luam în considerare beneficiile de sanatate , acest lucru este un remediu util pentru a adăuga la rutina de zi cu zi.
Un cuvânt de precauție
Bicarbonatul de sodiu ar trebui să fie considerat nesigur pentru mamele care alăptează sau femeile însărcinate sau copii sub vârsta de cinci ani, cu excepția cazului in care sunt indrumate  de către medicii lor.

Țineți minte că bicarbonat de sodiu este in mare sodiu și, prin urmare, dacă suferiți de edem, boli de ficat,boli de rinichi, sau hipertensiune arterială, incepeti cu doar 1 pahar de bicarbonat de sodiu si suc de lamaie
amestec în dimineața. Trebuie să aveți un indrumator, care sa va monitorizeze progresul și starea.

 La început pot aparea unele crampe de stomac și sete crescuta.
Adresați-vă medicului dumneavoastră dacă aveți umflarea picioarelor, slăbiciune, respirație lentă, sau greață.
Niciodată nu luati praf de copt; este o substanță cu totul diferită de bicarbonat de sodiu . Ingredientele din praf de copt pot afecta corpul dumneavoastră.
Dacă luati  medicamente, cereti sfatul medical înainte de a lua bicarbonat de sodiu.
Bicarbonat de sodiu și lămâi nu sunt un substitut de o dieta sanatoasa, exercitii fizice regulate,aer si mediu curat, soare si somn adecvat si altele ce influenteaza sanatatea generala.
Dacă aveți o boală cronică sau problema grave aveti nevoie demonitorizare de catre personal medical. 
Sportivii ar trebui să afle de la formatori și medicii lor dacă bicarbonat de sodiu este considerat un potențator de performanță interzis  în sport 

Surse:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...