Legătura dintre talpa piciorului și organele interne.Un simplu secret al longevității și tinereții

Relația dintre talpa piciorului și organele interne a fost descoperită încă din vechime. Masajul regulat la picioare ajută la întărirea sistemului imunitar, îmbunătățirea circulației sangvine, extinderea longevității și păstrarea tinereții organismului. De-a lungul timpului cunoștințele despre acest masaj s-au uitat, dar eficacitatea lui a rămas neschimbată. Desigur, în vremurile noastre toți vor să fie frumoși și sănătoși, fără prea multe cheltuieli financiare și cu un efort minim depus. Cu toate acestea, acest lucru este real! Iar una dintre aceste metode “leneșe” este masajul la picioare!
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni

Cum funcționează acesta?
Piciorul uman este aproape complet acoperit de puncte sensibile active, care fiind stimulate cu degetele, cu nisip sau cu pietricele se intensifică activitatea tuturor organelor interne. Este suficient doar 10 minute de masaj pe zi ca să fie stimulată o activitate mai bună a sistemelor din corp.
La ce ajută masajul picioarelor?
îmbunătățește circulația sângelui;
elimină țesutul gras subcutanat și grăsimea;
crește metabolismul;
stimulează procesul de digestie;
se luptă cu excesul de greutate;
tonifică pielea;
alungă oboseala;
vă scapă de constipație, hemoroizi și incontinență.
Masajul picioarelor este necesar mai ales pentru persoanele în vârstă pentru a menține sănătatea și pentru tratarea anumitor boli.
Imaginea de mai sus arată care părți ale piciorului ar trebui să fie masate pentru vindecarea anumitor organe. Faceți masaj în fiecare seară înainte de a merge la somn 10-15 minute, iar rezultatul nu se va lăsa așteptat, și deja într-o săptămână vă veți simți mult mai bine. Spune prietenilor tăi cum să economisească pe medicamente și să-și mențină sănătatea, și veți avea șansa să ajungeți împreună până la 100 de ani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...