Ai grijă cu cine îţi faci amintiri. Acestea pot dura o viaţă.

,,Nu lăsa pe oricine să apară în amintirile tale, în povestea ta, pe care, peste mulţi ani cu siguranţă o vei reciti. Ai grijă pe cine pui personajul principal şi, mai ai grijă să înveţi de la cele secundare, de la cele care ţi-au făcut rău. Nu lua după tine iluzii, nu te pripi şi alege-ţi în viaţa întâmplări frumoase, fără să te doară, fără să suferi şi fără îţi iroseşti lacrimile. Alege drept, după cum inima îţi dictează, fă ce trebuie pentru tine şi pentru viaţa ta. Nu lăsa pe orice să îşi pună amprenta asupra amintirilor tale, acestea vor dura şi îţi vor măcelări conştiinţa.
Iubeşte, îndrăgosteşte-te, iartă, greşeşte, mulţumeşte-te cu puţin şi nu te arunca acolo unde ştii că nu eşti în siguranţă. Ai grijă ce oameni ai lângă tine şi, mai ales, câţi şi pentru ce îi păstrezi.
Imagini pentru ai grija cu cine-ti faci amintiri foto
sursa@AlexandraGheorghe
Alege să fii iubit, iubeşte-te pe tine şi lasă-i pe cei din jurul tău să te iubească. Iubeşte şi tu, aşa cum îţi doreşti să fii iubit. Mulţumeşte aşa cum ţi-ar plăcea să ţi se mulţumească. Iartă aşa cum ţi-ar plăcea să fii iertat. Dăruieşte, ajuta, zâmbeşte aşa cum ţi-ar plăcea şi ţie să primeşti. Aceste amintiri pot dura o viață, una frumoasă.
Amintirile durează o viaţă. Toată viaţa ta. Aşa cum ţi le faci, aşa cum ai grijă cine face parte din ele, aşa şi viaţa ta va fi. Plină cu amintiri frumoase sau urâte, dureroase sau plină de bucurii. Pentru că amintirile, indiferent de câte lacrimi au vărsat, ne compun pe aceştia, oamenii prezentului. Scot la suprafaţa întâmplări şi iubiri pierdute. Ai grijă ce faci, pe cine insulţi sau cui îi doreşti răul, pentru ca şi acestea tot din amintirile tale fac parte. Ai grijă pe cine uraşi, pe cine ajuţi şi unde mergi, fără precedent ele tot acolo se vor afla, tot în sertarul acela în care povestea se va citi la nesfârşit. Singură poveste pe care o citim de o sută de ori. Povestea noastră.
Nu îţi lăsa inima şi viaţa străpunsă veşnic de amintiri neplăcute. Nu te lăsa înconjurat de minciuni. Alege să fii mai bine simplu, mai cumpătat în alegeri, mai docil şi mai calculat. Ştiu că viaţa ne oferă şi momente grele, dar acelea, uneori dau sens. Bucuriilor, luptelor câştigate şi fericirilor.
Dansează, cantă, desenează, prostește-te, fii fericit, bucură-te de tine și de fiecare anotimp. Lasă amintirile să curgă iar tu urmează-le cursul. Cu încălțări sau fără, nici nu mai contează. Important este ca tu să te simți bine și să fii fericit.,,
Cu iubire, Marcela Glavan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...