Cum poţi să-ţi verifici tiroida chiar la tine acasă folosind doar un simplu termometru



Nu ai timp sau banii necesari ca să mergi să-ţi faci un control de rutină şi să afli cât de bine îţi funcţionează glanda tiroidă? Uite cât de simplu poţi să descoperi asta chiar la tine acasă. Un termometru este tot ce ai nevoie.
@sursa.spynews.ro/
Dacă nu este tratată la timp, glanda tiroidă poate duce la complicaţii severe. De exemplu, poţi intra într-o depresie gravă sau poţi face boli care ar putea să-ţi pună viaţa în pericol, cum ar fi insuficienţa cardiacă, dar şi altele.
Cum trebuie să foloseşti termometrul ca să-ţi verifici tiroida?

Acest test este cunoscut ca testul Barney. În primul rand, va trebui să ai un termometru bun, pe care să-l laşi seara, înainte de culcare pe noptieră. Dimineaţa, după ce te-ai trezit, scutură-l bine, până când mercurul coboară sub 35 de grade Celsius.
Apoi, pune-l la subraţ şi ţine-l acolo timp de 10 minute. Dacă temperatura corpului este cuprinsă între 36,5 şi 36,8 grade, glanda tiroidă funcţionează normal. 
În cazul în care temperatura este sub 36,5 grade Celsius, glanda tiroidă lucrează mai lent decât este normal.

În afară de temperatura corpului, această condiţie de sănătate mai include şi următoarele simptome: oboseala, infecţiile, depresia, lipsa de energie, dureri de cap, lipsa de concentrare, pierderi de memorie şi căderea părului.

Dacă temperatura corpului este mai mare de 36.8 grade Celsius, atunci tiroida funcţionează mai repede decât de obicei sau ar putea exista o infecţie în organism.

Această procedură se repetă timp de 5 zile la rând pentru a se asigura acurateţea, potrivit secretele.com. În oricare dintre situaţiile de mai sus, fie că temperatura este mai mare sau mai mică, timp de 5 zile la rând, ar trebui să mergeţi să cereţi părerea unui specialist şi chiar să faceţi investigaţii.
Cu iubire,Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...