pH-ul sangelui iti determina starea de sanatatea?

pH-ul sangelui iti determina starea de sanatatea? 


„pH-ul neutru este in dreptul cifrei 7.0, sub 7.0 este un pH acid, iar ce se ridica deasupra inseamna un mediu alcalin. Un pH acid deriva din urmatoarele, o dieta in mare parte formata din ingrediente acide (mancare gatita (chiar si vegana), lactate si produsele animale), stres emotional, toxicitate mare in corp sau orice alt proces care impiedica oxigenarea, cat si alimentarea cu nutrienti insuficienti celulelor. Corpul va incerca sa compenseze mediul acid folosind minerale alcaline. Daca dieta noastra nu contine destule minerale pentru compensare, acizii nu vor face decat sa creeze blocuri acide in celule.

Mediul acesta acid va duce la urmatoarele cauze: va scadea abilitatea corpului de absorbire a mineralelor si a altor nutrientil, energia produsa in celule va scadea abilitatea de a repara celule distruse se va miscora, celulele predispuse la tumori se vor dezvolta, vulnerabilitatea la boli va creste. Sangele cu pH-ul doar de 6.9, care este doar putin acid, poate duce la coma si moarte.

Motivele acestui pH acid in societatea umana in general, se datoreaza dietei formata din produse acide precum procent mare de mancare gatita, carne, oua si lactate si foarte slaba in produse alcaline precum, vegetale crude si clorofila. Pe deasupra noi consumam produse procesate precum faina alba, zahar, sucuri acidulate si cafea.

Folosim prea multe medicamente care predispun formarea mediului acid; folosim indulcitori chimici artificiali care sunt toxici pentru corp.

Unul din cel mai potrivit lucru care-l putem face pentru corectare, este sa ne curatam dieta si stilul de viata. Pentru mentinerea sanatatii, dieta trebuie sa contina 60% mancaruri alcaline si 40% mancaruri acide. Pentru restaurea sanatatii pierdute, procentul trebuie sa fie 80% produse alcaline si doar 20% acide.

Produsele alcaline sunt, vegetalele verzi intrand aici vlastarii proaspeti, frunzele comestibile, mazarea, fasolea si lintea, plantele aromate, nuci si seminte si marea parte din fructe care vor fi enumerate mai jos. Produsele acide cum am mai spus sunt carnea, pestele, lactate si oua, bauturile racoritoare, cafeaua, tutunul, ciocolata, gemurile de orice fel, cerealele rafinate, parte din legume, etc.

Ai probleme de sanatate ?Noi iti oferim o consultatie Gratis! Trimite-mi in privat datele tale :grupa sanguina ,diagnostic ,medicamente ,varsta ,inaltime ,nume.Te ajutam cu drag si iubire !


PACHET PROMO -TESTEAZA PH ul 
 Comandă Acum : http://www.specialis.ro/cumpa…/pachet-testeaza-ph-ul-7655639
 Comandă Acum :http://www.specialis.ro/cumpara/pachet-promo-7655636
 Comenzi Telefonice :0787644727

Mulțumesc pentru întrebări, comentarii, likes & SHARE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...