Lectia nr 2. Noua Terapie Magica! Ce se intampla in organismul tau,daca consumi bicarbonat de sodiu?

 

Stiai ce se intampla in ORGANISMUL TAU daca consumi BICARBONAT DE SODIU ?!
Ai probleme de sanatate ?
Doresti o consultatie gratuita ?
Lasa datele tale in privat :
Grupa sanguina ,patologii ,medicatie ,varsta ,greutate ,inaltime ,nume ,ultimile analize .Un consultant al terapiei naturiste te va indruma gratuit si corect ,sa ti recapeti sanatatea.
Imagini pentru bicarbonat de sodiu cu lamaie  foto

Echilibreaza pH-ul
Bicarbonatul de sodiu iti poate alcaliniza organismul, ceea ce inseamna un pH mai echilibrat. Aciditatea este necesara in corpul tau pentru digestia eficienta, insa un pH mai alcalin este considerat mai sanatos, deoarece multe boli degenerative se pot dezvolta cu usurinta intr-un mediu acid.
Elimina pietrele de la ficat si rinichi
Rinichii si ficatul ,sunt sensibili la urina acida, mai ales ca aceasta duce la formarea pietrelor in aceste organe. Asadar, daca bei bicarbonat de sodiu, refaci echilibrul in rinichi si pietrele nu se vor mai forma la fel de usor.

Anti-acid
Asa cum am mentionat in mai multe randuri, fiind alcalin, bicarbonatul de sodiu neutralizeaza acidul, iar daca ai probleme cu refluxul gastric, poti bea bicarbonat de sodiu ca sa tratezi problema

Anti-septic
Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit si ca anti-septic usor – poate omori anumite tipuri de paraziti, ciuperci si mucegai. Este bun si pentru dezinfectarea gurii si gatului atunci cand esti racita – fa gargara cu apa si bicarbonat de sodiu.

BICARBONATUL CU APA SI LAMAIE !
Rezultatele cu acest amestec ,au fost uluitoare: starea de sanatate a bolnavilor din fiecare grupa s-a imbunatatit in mod remarcabil si boala n-a mai recidivat. In cazul bolnavilor care se temeau ca zilele lor sunt numarate, boala n-a avansat si nu s-au observat metastaze.
Tratamentul este benefic si ca metoda de preventie. Preparatul poate sa ucida celulele canceroase si este de 10.000 de ori mai eficient decat chimioterapia. Lamaia are numeroase proprietati terapeutice si studiile au dovedit ca modestul fruct este un remediu impotriva cancerului, remediu verificat in diferite forme de cancer.

ATENTIE !
Pe langa efectele benefice, bicarbonatul de sodiu consumat in doze mari ,poate produce foarte multe efecte adverse: dureri de cap, greata si voma, iritabilitate, urinare frecventa, sange in urina, stare generala proasta, respiratie greoaie, pierderea apetitului, crampe si balonare, consum crescut de lichide, alcaloza metabolica etc.
Efectele prezentate mai sus apar foarte rar in cazul respectarii dozelor recomandate, insa au fost observate mai des in cazul persoanelor care folosesc bicarbonat de sodiu o perioada indelungata, sufera de afectiuni renale, hipertensiune, afectiuni pulmonare si cardiace.Bicarbonatul de sodiu nu trebuie administrat copiilor pana la varsta de 12 ani decat la recomandarea si sub supravegherea unui specialist.

ATENTIE , dragi voluntari ai TM !
Bicarbonatul creste cantitatea de sodiu din organism si nu trebuie folosit daca suferiti de hipertensiune sau urmati o dieta fara sodiu.
Bicarbonatul de sodiu – Interacțiuni cu alte medicamente
Forma injectabilă de bicarbonat de sodiu pot fi incompatibilă cu noradrenalină și dobutamină. Chiar și atunci când bicarbonat de sodiu este folosit ca un antiacid, în doze mari, pot să apară probleme la persoanele care urmează un tratament cu benzodiazepine, Valium sau Xanax, suplimente de fier, ketoconazol sau Nizoral, litiu, methenamină, chinidină, aspirină, medicamente pentru diabet zaharat, sau tetraciclină.

Deși există riscul de a apărea aceste reacții adverse în cazurile amintite mai sus, bicarbonatul de sodiu poate fi administrat în condiții de siguranță pentru reducerea acidului din stomac, alinarea simptomelor ulcerului gastro-intestinal, sau pentru a crește pH-ul din sânge și urină.
Sursa : Medicina Naturista
Cu iubire : Marcela Glavan Specialist in Bioterapie 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...