Elimina pietrele de la fiere si ficat .Reteta fara sare amara !

Elimina pietrele de la fiere si ficat .Reteta fara sare amara !
Calculii biliari isi fac cel mai frecvent simtita prezenta atunci cand se blocheaza intr-unui dintre canalele care transporta bila, o secretie digestiva, de la vezica biliara la intestinul subtire. Cand apare o astfel de obstructie puteti simti:
o durere intensa si brusca in partea de sus-dreapta a abdomenului, cu posibila extensie spre partea desus a spatelui.


Imagini pentru ficat cu pietre foto

Mamaliguta mareste secretia de bila si faciliteaza evacuarea sa, avand si efecte antiinflamatoare biliare. Este de ajutor in afectiuni ca dischinezie biliara, dispepsie, colecistita. pentru eliminarea pietrelor la fiere, se face urmatorul tratament:

la ora 8,00 se mananca o felie de paine prajita cu branza de vaci. La ora 10,00, se aplica pe piele in zona bilei si ficatului un prosop inmuiat in ceai fierbinte de musetel, la fiecare 15 minute. La ora 12,00 se mananca o farfurie de gris cu lapte cat mai fierbinte.
Peste 20 de minute, se pune o mamaliga fierbinte facuta din 1 kg malai, invelita intr-un prosop in zona ficatului. Aceasta incalzire dilata canalul coledoc, ceea ce permite eliminarea pietrelor din vezica biliara.
Peste 15 minute, se beau 100 ml de ulei de masline sau floarea-soarelui presat la rece, la 37 de grade C, apoi imediat suc de la o lamaie. La ora 17, 00, se bea o ceasca de cafea neagra. Noaptea se vor elimina pietrele. Daca apare senzatia de voma, putem bea suc de lamaie.
Mult succes !


Cu iubire! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...