Măști cu drojdie pentru ten și păr frumos


Amestecă 1 lingură de drojdie de bere cu 2 linguri de lapte călduț și 1 lingură de miere de albine. Lasă puțin deoparte într-un loc călduț pentru a permite fermentația să înceapă.
Aplică masca pe fața curată și lasă să acționeze circa 10 minute, apoi spală bine cu apă călduță.

Mască cu drojdie pentru acnee

Amestecul de drojdie și bicarbonat de sodiu pentru față te scapă de acnee și de petele rămase de la soare sau în urma unor leziuni (coșuri sparte, ciupituri de insecte, accidentări, etc).
Cantitatea mare de vitamine și zincul din compoziția drojdiei de bere ajută tenul să-și mențină suplețea și contribuie la vindecarea coșurilor.
Amestecă 1 lingură de bicarbonat de sodiu cu 1 lingură de drojdie de bere, 1 lingură de apă, 1 tabletă de vitamina C pisată sau 1 gelulă de vitamina E spartă în lingură.
Lasă să acționeze masca cu drojdie și bicarbonat pe față circa 20 de minute, apoi curăță cu un prosop înmuiat în apă și spală cu apă călduță.
Masca cu drojdie de bere face minuni pentru tenul și părul tău și te scapă de acnee, mai ales în combinații hidratatnte și antiseptice.
Cu iubire Marcela Glavan 
Sursa foto @Shutterstock


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...