ATENTIE . CURATAREA FICATULUI SI A VEZICII BILIARE!

CURATAREA FICATULUI SI A VEZICII BILIARE!
IATA DE CE ESTE ATAT DE IMPORTANTA CURATAREA COLONULUI INAINTE DE CURATAREA FICATULUI SI DUPA!!
In timpul Curatarii Ficatului ,vor ramane pietre ancorate ,care provoaca infectii .In unele cazuri nu te simti bine pentru ca toate acele toxine raman si circula in sistem .Pietrele care raman blocate pe colon sunt foarte toxice .Toxicitatea se vede dupa mirosul puternic care-l au aceste pietre .
Culoare lor poate fi : verde ,negre ,bej deschis .Indiferent de culoare ele sunt foarte toxice. 

Atentie cand incepi Curatarea ficatului !
Sunt anumite situatii cand trebuie sa amani curatarea ficatului! Infectii sau boli acute ,cum ar fi gripa ,infectii acute cu febra ,orice necesita energie din partea organismului .
In ceea ce priveste bolile cronice ,aproape fara exceptie,se pot face curatari ale ficatului in caz de cancer ,boli de inima, arterita .Orice boala cronica este compatibila .Restrictiile sunt doar pe boli acute care seaca energia organismului Cineva care este slabit ,trebuie sa astepte ,ca starea sa sa se imbunatateasca , sa se stabilizeze ,inainte de a incepe procedura .Organismul se poate vindeca singur daca tu iti echilibrezi dieta si ritmul de viata .
Cu iubire Marcela Glavan

Imagine similară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...