Transformarea fricii în putere

”Doar voi sunteți responsabili. Puteți alege să locuiți în energii mai joase sau mai înalte, alegerea este a voastră. Dacă vă aflați cumpărați în negativitate, puteți să o eliminați, rămânând pozitivi, meditând, arzând salvie, folosind trandafiri sau apă de trandafiri sau cântând mantre pozitive … sau orice vă simţiţi îndrumați să faceți pentru a vă transforma energia. Voi sunteţi Iubire; Lumină … nu sunteţi victime. Dacă lucrați cu alţi ghizi decât sufletul vostru, nu vă conectați cu nici o ființă care apare. Ar putea să vă spună că sunt așa și așa, dar s-ar putea să nu fie ceea ce spun ei că sunt. În schimb, spuneți acest lucru: „Numai cele ale Luminii Divine, Iubirii și Planului să fie prezente acum.” Cele care sunt în vibrație scăzută, ar trebui să vă părăsească spațiul. Când energia voastră nu este altceva decât Iubire, nu veți fi atrași de negativitate și nici aceasta nu va fi atrasă de voi.
Pe măsură ce vă schimbați pozitivitatea; adică; conştiinta; atrageți ocazii minunate de a fi mai mult. Nu este necesar să controlați acest lucru sau să faceți ceva pentru ca acest lucru să se întâmple, deoarece toate se întâmplă în aliniere cu cine vă aflați înăuntru. Acesta este scopul de a vă clarifica și de a vă revendica ca fiind Iubire. Când sunteți clari, nu sunteți decât Iubire și tot ceea ce atrageți este de această vibrație. Nu poate fi altfel.”


69a72b94624bc0f3a8359f0778286022https://jawescreator.wordpress.com/2018/01/30/transformarea-fricii-in-putere/

,,Unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteţi face este să eliberaţi toată teama. Având teamă; indiferent de ce este legată; sunteţi împiedicaţi să deveniţi un creator puternic. În Nou, crearea vieții voastre este treaba voastră. Nimeni altcineva nu poate face aceasta pentru voi. Nu există blocaje; există doar teama faţă de Puterea voastră. Ceea ce vă aşteaptă este acceptarea pe deplin, a Puterii voastre, de a crea și a manifesta. Nimic nu se întâmplă automat; voi (ființele suverane care sunteţi), trebuie să faceţi un prim pas spre ceea ce doriţi să se manifeste … după ce v-aţi revendicat puterea voastră, de fapt, de multe ori făcând un prim pas, vi se activează și puterea de a crea. Foarte multe sunt legate de frică; toate emoțiile inferioare, cum ar fi îngrijorarea, îndoiala, rușinea, furia, controlul și toate celelalte. Eliberați-vă frica și pasul în Puterea voastră pentru a crea și a manifesta.
În transformarea nimicului nu sunteţi singuri; de fapt, a existat un puternic vârtej de energie, disponibil pentru orice ocazie pe care alegeți să o manifestați. În timp ce vă ajută să evoluaţi, vă ajută de asemenea, să eliberați vechiul pe care îl mai puteți purta. Acest vârtej de vânt poate fi simțit ca pierdere, senzație de neîntemeiere, deconectare, lipsă a somnului, depresie, dureri de cap și alte stări neobişnuite emoționale și fizice. Acest aspect este adevărat indiferent dacă eliberați sau integrați. Pentru a accesa această Lumină, pur și simplu intenționați să primiți. Dacă încă mai purtați răni vechi, această Lumină vă poate ajuta să eliberați și să le transformați. Vechile voastre răni, care afectează toate aspectele vieții voastre, dacă nu sunt eliberate, se agită.  Aceste răni pot fi rezultatul și percepția că părinții, iubiţii trecutului, copiii, prietenii sau orice altceva în care ați preluat percepția rănirii, v-au făcut ceva. Odată ce eliberați rana, mergeți mai adânc și găsiți unde purtați energia victimei. Aceasta este încredinţarea că lucrurile vi se întâmplă și nu sunt din cauza voastră.
Această Lume Nouă. Credeţi că va apărea un brand, al noului Pământ? Nu. Pământul rămâne la fel ca și voi… numai că diferit. Conștiința voastră se schimbă. Noul Pământ este aici acum. Fiind în Nou, înseamnă să vedeți și să experimentați prin ochii Iubirii; nu prin vechiul mod de a vedea lucrurile în dualitate (bun / rău, frumos / urât, bine / rău etc.). Când sunteți clarificaţi cu vechiul, veți vedea lucruri prin sufletul vostru; sinele vostru perfect; Iubirea. Când curgeți în Conștientizare, conștiința voastră se schimbă mai mult. Nu există judecată sau mânie; există doar Ordine Divină. Nu există rezistență la provocările percepute; treceți prin ele cu Graţie. Suferința apare atunci când vă atașați de ceva; când judecați ceva și când opuneţi rezistenţă. Când acceptaţi ceea ce este ca Ordine Divină, curgeți. Dacă fluiditatea nu este simţită, intrați în ea prin Conștientizare și găsiți ceea ce trebuie să învăţaţi sau să schimbați.
Atunci când conștiința se extinde, veți experimenta Extazul. Nu contează ce se întâmplă în viața voastră, veţi simți Extazul adânc înăuntru. Frecvența voastră rămâne ridicată și se schimbă în mod continuu pe măsură ce întruchipați Adevărul vostru; cel al Sufletului; cel mai perfect sine. Când acceptați adevărul despre voi; că voi sunteţi Iubire; ați împăcat acest  Adevăr în fiecare aspect al vieții. Poate că nu îl simţiţi confortabil, deoarece este atât de nou și se schimbă în mod continuu. Pe măsură ce se mișcă prin voi (prin toate corpurile, celulele, ADN-ul, sistemul electric etc.), în cele din urmă deveniţi confortabili cu toate schimbările, dar nu veţi crea o altă matrice a zonei de confort, în care nu vă veţi mai extinde. Noua matrice se va schimba întotdeauna și se va extinde, astfel încât singurul loc de a fi este în prezent, astfel încât să puteți observa totul dintr-un loc detașat.
Când sunteți detașați, curgeți. În vechime, dorind să fiţi detașaţi, însemna să nu vă pese. În Nou, detaşarea este diferită în sensul că sunteți mai iubitori; nu vă prindeţi în dramă sau în judecată. Energia oamenilor nu rămâne în voi. Păstraţi totul în dragoste fără dorința veche de a repara sau salva. Le permiteți celorlalți spațiul să-și creeze propriile vieți fără a fi nevoie să le spuneţi ce să facă sau cine să fie. Nu vă comparaţi cu ceilalţi, ştiţi şi sunteţi încredinţaţi că fiecare fiinţă este un creator puternic, asa cum sunteţi voi. Dacă vă vedeți că doriți să vă reparați sau să vă salvați sau să vă comparați cu ceilalți, intrați în acea energie și descoperiți unde stați în continuare în frică și apoi acceptați-o, eliberați-o. Știți de asemenea că împămîntarea acestui Nou în voi se simte diferită decât împămîntarea în vechime. În vechiul pământ v-aţi solidificat pentru tot ceea ce credeaţi că sunteţi. În Nou, împămîntarea ajută Noului Tu să fie mai ancorat ca Sine Autentic.
S-ar putea să vă întrebați cum vă potriviți cu cei din familia voastră (în special), sau cu prietenii sau grupurile atunci când vă pare că sunteți singurul care evoluează. Rămâneţi în adevăr și reamintiți-vă că diminuarea Luminii pentru a vă potrivi altora nu vă ajută pe voi sau pe ei; păstraţi totul în status quo. Puteţi fi cu ceilalți și încă puteţi fi cine sunteţi. Cu cât sunteți mai mult Sinele vostru Autentic, şi cu cât exprimaţi mai mult conştiinţa voastră cu atât mai mult vă strălucește Lumina. Veți descoperi că darurile voastre cresc, ca oportunități, și că nu veţi mai avea tendința să vă îmbrăcaţi în 3D. Cu cât mergeţi mai adânc, cu atât dualitatea este mai mică din partea voastră. Deci, singurul lucru de făcut este să fiţi voi înşivă și să faceţi tot ceea ce vă ajută să vă păstraţi lumina strălucitoare și vibrația voastră ridicată. Nu îi așteptați pe alții, care ar putea să nu vrea să se deplaseze mai mult, pentru a vă atrage atenția. Unii vă vor respinge. Cei care sunt gata să se schimbe vor fi atraşi de voi. Totul este în Ordinea Divină.
Este posibil să observați schimbarea corpului fizic, precum și a corpurilor voastre mentale și emoționale. Ceea ce vă plăcea să faceţi, să mâncaţi sau să beţi, cei cu care v-a plăcut să fiţi și multe alte lucruri, nu vor mai fi chemate de voi. Modelele zilnice se schimbă. Nu vă puteți aștepta de la corpul fizic să acționeze așa cum a acţionat. Mai degrabă decât să luptați sau să rezistați acestui lucru, acceptați-l; curgeţi cu schimbările. Urmați ritmul corpului vostru prin conectarea cu acesta și întrebîndu-l ce doreşte. Când vă simțiți dezorientați sau nesiguri, curgeți cu ceea ce vă este prezentat; vă extindeți doar la a fi în Nou. Rămâneți în acest moment și eliberaţi ușor modul în care vă simțiți fizic; acest lucru vă va ajuta să curgeți cu schimbările.
Nu sunteţi singuri în aceasta. În timp ce prietenii și familia se pot îndepărta, sunteți înconjurați și stimulaţi în plan fizic și în afara lui, de mulţi alţii care aleg un nou mod de a fi. Gaia face și ea aceasta; poate ați observat. Ea îşi permite să iasă din energiile inferioare. Totul este într-o stare de transformare … moare, pentru a se naşte din nou. Pentru negativitatea care pare a fi răspândită acum, există cei care dau vina pe entitățile energetice de frecvenţă mai joasă, cum ar fi grii și lizzii. Nu cumpărați aceasta. Aceasta este energia victimei. Doar voi sunteți responsabili. Puteți alege să locuiți în energii mai joase sau mai înalte, alegerea este a voastră. Dacă vă aflați cumpărați în negativitate, puteți să o eliminați, rămânând pozitivi, meditând, arzând salvie, folosind trandafiri sau apă de trandafiri sau cântând mantre pozitive … sau orice vă simţiţi îndrumați să faceți pentru a vă transforma energia. Voi sunteţi Iubire; Lumină … nu sunteţi victime. Dacă lucrați cu alţi ghizi decât sufletul vostru, nu vă conectați cu nici o ființă care apare. Ar putea să vă spună că sunt așa și așa, dar s-ar putea să nu fie ceea ce spun ei că sunt. În schimb, spuneți acest lucru: „Numai cele ale Luminii Divine, Iubirii și Planului să fie prezente acum.”  Cele care sunt în vibrație scăzută, ar trebui să vă părăsească spațiul. Când energia voastră nu este altceva decât Iubire, nu veți fi atrași de negativitate și nici aceasta nu va fi atrasă de voi.
Pe măsură ce vă schimbați pozitivitatea; adică; conştiinta; atrageți ocazii minunate de a fi mai mult. Nu este necesar să controlați acest lucru sau să faceți ceva pentru ca acest lucru să se întâmple, deoarece toate se întâmplă în aliniere cu cine vă aflați înăuntru. Acesta este scopul de a vă clarifica și de a vă revendica ca fiind Iubire. Când sunteți clari, nu sunteți decât Iubire și tot ceea ce atrageți este de această vibrație. Nu poate fi altfel.,,
Cu iubire Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...