DESPRE PUTEREA DE A FI FEMEIE. O POVESTE PE CARE TOTI TREBUIE SA O CITIM.

Intr-o zi, Adam a venit la Dumnezeu si i-a cerut sa faca un partener si pentru el. Era obosit de singuratate. Dupa ce s-a gandit, Dumnezeu a decis sa creeze o femeie; a vrut sa o faca inteleapta si frumoasa.
Asadar, el a luat un pic de blandete si delicatete din roua de dimineata, a adaugat un pic de rezistenta si rigiditate din rocile care au format cei mai inalti munti. Mai tarziu, a luat un pic de puritate din cele mai limpezi rauri si un pic de flexibilitate si maleabilitate din lut, un pic de regalitate dintr-o leoaica, un pic de blandete dintr-un porumbel, un pic de bunatate si caldura de la Soarele de seara... a adaugat si cateva picaturi de stralucire dintr-un diamant.
A luat partile egale din rezistenta taurului si fragilitatea unei flori salbatice, din misterul noptii si claritatea zilei. La capodopera lui a mai adaugat un pic din ciripitul pasarilor si din tacerea noptii. Inca putin curaj si aproape ca terminase.
El a vrut sa adauge si alte calitati, dar s-a razgandit. Apoi a decis sa lase putin spatiu liber pentru creativitate. Dumnezeu a luat apoi capodopera lui si i-a mai oferit doua talente: sa fie o mama buna pentru copiii ei si o sotie buna pentru sotul ei... pentru ca femeia, din lipsa de experienta, sa nu amestece aceste talente Dumnezeu le-a impartit si le-a ascuns in diferite parti ale naturii sale.
Prin punerea acestor calitati impreuna intr-o femeie, Dumnezeu a suflat viata in ea.
Imagini pentru femeia mai minunata foto
Femeia a stat inaintea lui Dumnezeu. Ea a dorit sa se uite la ea imediat, asa ca s-a uitat in reflexia ei in apele lacului; a zambit... pentru ca arata atat de firava. Era fericita, insa a aruncat o privire in interiorul sau si s-a speriat de ce a gasit in adancul sufletului. Ea s-a intors spre Dumnezeu cu amaraciune in glas si l-a intrebat:
"Asta numesti tu armonie? Cum pot face fata tuturor lucrurilor de pe lumea asta?"
In acel moment o lumina calda a venit aproape de ea... si ea a auzit glasul lui Dumnezeu:
"Nu-ti face griji. Esti mai puternica decat crezi."
Cu iubire Marcela Glavan. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...