Aceasta este CEA MAI SCURTĂ și CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE



Rugăciunea are o încărcătură energetică și spirituală care poate schimba munții din loc, dacă aceasta este dorința cuiva, într-un scop nobil. Există anumite tehnici prin care putem să spunem rugăciuni, tehnici care însă nu trebuie învățate sub formă de automatism ci trebuie impregnate în felul nostru de a fi atunci când ne rugăm.




Cea mai puternică rugăciune este și cea mai scurtă din cele pe care creștinii le spun de obicei: 

„Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine păcătosul/păcătoasa” sau și mai scurt, „Doamne Iisuse Hristoase, miluiește-mă!”. Această rugăciune, dacă ar spune-o măcar un sfert din populația planetei, s-ar opri războaiele și foametea imediat.

TEHNICI DE A SPUNE O RUGĂCIUNE
Există mai multe modalități prin care să ne canalizăm gândul spre rugăciune, mai ales că de multe ori, în timp ce ne rugăm, gândul zboară brusc în altă parte. Una dintre metode este mătania. Mătăniile utilizate în special în mănăstirile ortodoxe au un rol foarte important, spiritual, deoarece ne ține mintea ocupată într-un ritual sacru pe care îl facem cu inima deschisă și pioșenie.

La catolici în schimb, în timpul spunerii unei rugăciuni, credincioșii țin în mână un rozariu pe care îl pupă de fiecare dată după ce și-au terminat de spus rugăciunea. Știați că folosirea rozariului datează încă din secolul XIV și că acesta era folosit ca armă pentru combaterea ciumei ce a bântuit Europa între 1348 și 1351?
Rugăciunea scrisă pe caiet și alegerea unui colțișor din casă sau din cameră constituie de asemenea o modalitate prin care ceea ce spunem către Dumnezeu capătă mai multă forță. Alegerea unui loc spiritual sfințește acel loc, colțul în care te rogi fiind un ”focar” de bunătate care se poate extinde în toată casa.
Cu iubire Matrcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...