Dragostea adevarata e chiar Dumnezeu!Nu uita niciodata cine esti cu adevarat si ce poti darui cu adevarat!

In fiecare om exista o infinita nevoie de a iubi,care-l divineaza pe acesta atunci cand este plenar si sublim manifestata.
Dragostea este aceea care niciodata nu pune conditii,si niciodata nu are limte si nevoi.In fiecare clipa ea se straduieste sa nu tina nimic pentru ea ci sa daruiasca neconditionat.Fiecare dintre noi o putem avea,daca Il lasam pe cel care ne-a creeat sa ne-o daruiasca si sa stim sa o pretuim.Nicioadata dragostea adevarata nu ia nimic din ceea ce nu este al ei,din ceea ce nu ii este daruit cu bucurie.
Nu exista scuze in a darui dragoste celui de langa tine sau a-i oferi macar un zambet.Chiar si atunci cand esti epuizat si simti ca nu ai mai nici o putere in tine trebuie sa o daruiesti.Daca o daruiesti numai din prisos,si doar atunci cand iti vine bine si usor nu are nici o valoare.Ea trebuie daruita atunci cand este nevoie si cand sti ca o daruiesti cu toata inima.
Atunci cand crezi ca nu mai poti si vrei sa faci ceva pentru cel din jurul tau sau pentru persoana iubita,nu te lasa invins,ci cere-i lui Dumnezeu sa primesti forta si ai sa ajungi sa faci mai mult decat credeai ca poti fi capabil
.
sursa@lectii de viata
A iubi innobilat de transformare inseamna a avea lumina in ochi,a fi plin de fericire si auzi o muzica divina in interiorul tau.Dragostea niciodata nu pretinde sa i se plateasca cu aceeasi moneda,si nu cere nimic in schimb.
Dragostea niciodata nu se limiteaza la sentiment ci ea actioneaza mereu cu rabdare,bunatate,si cu putere.Ea le indura si le sufera pe toate cu multa rabdare,aratand ca iubirea acopera cu tacere pacatul celuilalt in fata oamenilor,dar nu uita niciodata sa stea de vorba cu cel pacatos pentru a-l indrepta.
Intotdeauna cand simt dragostea adevarata stiu ca este numai de la Dumnezeu,si numai El poate sa mi-o daruiasca.Ea este libera in orice moment,deoarece libertatea este esenta a ceea ce Dumnezeu inseamna cu adevarat pentru mine.A trai langa persoana pe care Dumnezeu mi-o daruieste atat mie cat si tie,nu inseamna numai ca sa te bucuri tu de aceasta,ci sa o faci si pe ea sa se poate bucura,si a trai bucuria pe care tu o traiesti,si a nu abandona-o niciodata!
Daca toti oamenii ar intelege cu adevarat ce inseamna dragostea si ar trai-o,atunci ea ar locui vesnic in inimile lor.
Nu uita niciodata cine esti cu adevarat si ce poti darui cu adevarat! Poti sa o faci si tu,asa cum Dumnezeu a facut-o pentru tine.
Dragostea adevarata e chiar Dumnezeu!
Cu iubire Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...