Curăţirea limfei- Dezintoxicarea Organismului =Magia Vindecarii

Dezintoxicarea Organismului = magia vindecării 
Curăţirea limfei

1. Cura cu citrice 
Dimineaţa, beţi pe stomacul gol un pahar cu apă în care aţi dizovat o lingură de sare amară (sulfat de magneziu).
Preparaţi-vă: suc de portocale 900 ml, suc de grapefruit 900 ml, suc de lămâie 200 ml. Acestea se amestecă şi se mai adaugă doi litri de apă plată. Se consumă într-o singură zi (câte o jumătate de pahar la fiecare 30 de minute), fără a se bea sau mânca altceva. Durata curei: trei zile consecutiv.
Pe parcurs, se elimină din organism limfa acidă bolnavă. Procedura ajută la înlăturarea depozitelor toxice din tot organismul Soluţia atrage toxinele din limfă precum trage un magnet fierul. Deşeurile toxice sunt adunate în intestine şi eliminate. Dacă vă este foame, mâncaţi portocale sau grapefruit, ni¬mic altceva. Puteţi transpira mult în cursul procedurii, acesta fiind unul din modurile naturale de a elimina din organism impurităţile.

2. Cura cu ceapă
Durează trei zile, în care nu consumi nimic altceva decât pâine cu unt, pe care se pune ceapă tocată din abundenţă, iar între mese, apă plată. Să nu pui sare sau vreun condiment care conţine sare. Mod de utilizare: maximum două felii subţiri de pâine graham cu unt şi ceapă tocată din abundenţă, de trei ori pe zi. Cura este normal să se facă o dată la trei luni. Dacă aveţi blocaj limfatic, poate fi aplicată şi săptămânal.
Întrucât ceapa purifică limfa, au apărut şi o serie de reţete populare pentru tratarea afecţiunilor gripale. Lasă să se macereze două cepe rase în 0,5 litri de apă, de seara până dimineaţa. Compoziţia strecurată se bea în trei reprize, două pahare între mese şi un pahar înainte de culcare. Cura durează 15 zile.
Fă-ţi singur un sirop de ceapă. Taie două cepe rondele şi adau¬gă miere până se acoperă bine. Lasă la macerat 48 de ore. Poţi sorbi două-cinci linguriţe/zi, până la vindecare.
3. Se bea ceai concentrat de sânziene, câte doi litri/zi, sau tinctură, 40 de picături de trei ori/zi, în puţină apă, între mese.

4. Echinacea (ceai, tinctură, capsule) este „motorul” limfei. Se iau 60 de picături de tinctură, diluate în puţină apă, de trei ori/zi, cu 30 de minute înainte de masă.
5. Terapia cu ulei descrisă la curăţirea pancreasului curăţă şi limfa. Este la îndemâna oricui, este simplă, iar beneficiile aduse sănătăţii sunt incredibile. Mod de utilizare: dimineaţa, înainte de micul dejun, şi după masa de seară, timp de 15-20 de minute, faceţi terapia cu ulei. Luaţi o lingură de ulei şi clătiţi gura, trecând uleiul printre dinţi cu putere, până când devine o pastă albicioasă, apoi aruncaţi uleiul la chiuvetă şi vă spălaţi bine pe dinţi. Durata tratamentului: minimum şase săptămâni. Cu pauze şi reluări, se poate practica tot timpul.
Beneficii: în sezonul rece, îndepărtează răguşeala, faringita, amigdalita, laringita, bronşita, te poate scăpa de mirosul neplăcut al gurii, iar gustul amar şi acru al gurii dimineaţa dispare. Nu vei mai răci, iar dacă acest lucru se întâmplă, forma de manifestare a bolii va fi uşoară.


De ce curăţirea limfei?
Sistemul limfatic este locul în care încep 99% dintre boli. Când această mare canalizare este blocată şi nu îşi poate în¬deplini corect funcţia de evacuare, ea va colmata întregul sistem sanitar al organismului, provocând eliminarea necorespunzătoare a deşeurilor de metabolizare (acizii), precum şi toxinele şi meta-lele grele care au fost ingerate odată cu hrana şi respiraţia.
Pentru a fortifica sistemul imunitar, primul pas este curăţi¬rea sistemului limfatic. De ce? Pentru că sistemul limfatic este unul din componentele principale ale sistemului imunitar.
Ţineţi minte: rinichii, colonul şi pielea sunt căile de eva¬cuare a sistemului limfatic! Dacă ţi-ai pierdut funcţia de evacuare renală corectă, dacă pereţii intestinului tău şi-au pierdut elasticitatea, dacă tu nu mai reuşeşti să elimini toxinele prin transpiraţie, asta înseamnă că evacuările sunt închise şi nu permit eliminarea reziduurilor.
Dacă această situaţie se perpetuează mai mulţi ani, consta¬taţi formarea de limfoame de diferite tipuri: cancer mamar ne-estrogen, cancer cervical, laringian (mai ales dacă amigdalele au fost extirpate), cancer de colon, renal, hepatic. Prin alcalinizare, deparazitare, curăţirea organelor şi umorilor din organism, reîncărcare şi prevenţie, celu¬lele încep să se fortifice, iar depunerile de toxine care ucid celula vor dispărea.
Dragi femei, veţi vedea că, după ce v-aţi curăţit limfa, apar schimbări benefice în corpul vostru: se micşorează circumferinţa, se diminuează celulita, se reduc edemele, scade frecvenţa infecţiilor.
Sursa@Virginia Faur
Marele sistem limfatic
Este alcătuit din vase limfatice şi capilare, trunchiuri limfatice care îşi au originea în ramificaţi¬ile capilarelor limfatice, care se pierd în spaţiile intercelulare ale ţesuturilor, venind în contact cu lichidul interstiţial dintre celule. Din celule se varsă în lichidul interstiţial produşii de catabolism a acestora (CO2, acid lactic, piruvic, aminoacizi degradaţi).
O parte din lichidul interstiţial se înapoiază în capătul venos al capilare¬ lor de sânge, iar o altă parte intră în capilarul limfatic. Urmează unirea capilarelor limfatice în vase limfatice, trunchiuri limfatice, ce trec prin ganglionii limfatici, apoi marea venă limfatică se varsă în vena subclaviculară stângă (adună limfa din braţul stâng, trunchi şi picioare) sau dreaptă (adună limfa din cap şi braţul drept).
În acest fel, sistemul limfatic uşurează drenarea produşilor de catabolism, în final tot spre sistemul venos, de unde ajun¬ge la emonctori (rinichi, colon, piele, ficat) pentru a fi eliminaţi sau neutralizaţi.
Mulţi dintre voi îşi pun întrebarea. De ce se umflă corpul meu? Răspuns. Pentru a asigura o bună irigare a tuturor organe¬lor şi ţesuturilor, inima pompează sânge sub o presiune destul de mare, fapt ce favorizează ieşirea apei din vasele de sânge. Lichi¬dul interstiţial (dintre celule) nu mai poate intra înapoi în vasele de sânge şi, dacă nu-şi găseşte o cale de drenare, corpul tău se umflă puţin. Prin urmare, curăţirea limfei este mecanismul prin care eliminăm acumulările interstiţiale de lichide şi grăsimi.
O circulaţie limfatică deficitară duce la creşterea acumu¬lării de lichide în stratul superficial al grăsimii situate sub tegu¬ment şi la acumularea de toxine în interiorul celulelor grase. Ca urmare, aceste celule se încarcă cu lichide şi se umflă.
Cu iubire Marcela Glavan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...