Continuam TERAPIA MAGICA la Centrele de Masaj cu Pietre de Jad -Lista cabinete Romania


Continuam Terapia Magica la centrele de masaj terapeutic cu pietre de jad!

Beneficiile patului de masaj cu jad sunt imediate:
Muschii si tendoanele de-a lungul coloanei se relaxeaza, permitand vertebrelor sa se alinieze usor si treptat la forma normala a sirei spinarii – in timp, se produce o elongare a coloanei si o reajustare a curburilor sale (terapia scoliozei, cifozei, afectiunilor de discuri intervertebrale).
Pacientii care urmeaza TERAPIA MAGICA  cu un voluntar repartizat de noi ,vor apela la: tel 0787644727 ,pentru programare la cabinetele din tara ,unde vor continua terapia cu pietrele de jad.
Datorita stimularii meridianelor importante paravertebrale, se energizeaza fiecare sistem si organ din corp.
Circulatia sangelui este accelerata, vasele se dilata si este stimulata eliminarea toxinelor si reziduurilor acumulate.
Chiar dupa prima sedinta de masaj pe Patul cu pietre de jad, somnul devine linistit si profund.
In plus, masajul cu pietrele de jad incalzite la o temperatura inalta faciliteaza generarea de noi limfocite (celule albe), activand si intarind astfel apararea imunitara a organismului.

AI DURERI DE SPATE, DE CAP, DE INCHEITURI?
VINO CU INCREDERE. E mult mai mult decit se poate crede.
NU te speria niciodată să încerci ceva nou. Ține minte: niște amatori au construit Arca lui Noe, și niște profesioniști au construit Titanicul. Dave Barry.
”Un om nobil, are aceleasi caracateristici ca ale Jadului”. Confucius.
”Virtutea Magica a aurului, si a Jadului, se aplică si dincolo de viata biologica”. Mircea Eliade. (Alchimia asiatica)
CU NOUA TERAPIE CU CRISTELE 100% NATURALE iti vindeci nu numai durerile de spate cap, incheieturi, (vezi mai jos!).
Terapia se practică in 74 de țari din lume, începînd cu cele mai dezvoltate, și din punct de vedere medical. China, Japonia, Corea de Sud, SUA, Canada, America Latina. In toate țările UE. In Germania, se găsesc în spitale de Neurologie, de Reumatologie, Ortopedie...
ESTE DOVADA CERTA CĂ TERAPIA S-A CONSACRAT ÎN TOATĂ LUMEA.
Ce boli tratează. .
- Durerile de spate, ÎN PRIMUL RÎND și odată cu ele, ale capului, amețeli, cefalee, insomnii oboseală, dureri ale articulațiilor, amorțeli ale mîinilor, picioarelor, nevralgii intercostale. Afecțiuni ale ochilor, urechilor, inflamații ale gatului, ganglionilor, gușă endemică. Bronșite, astm bronșic. ateroscleroză, artrită, alergii, abces, tulburări de circulație periferică, crampe musculare, amorțeli paralizii. Ulcer, gastrită, bilă leneșă, colite, varice hidrostatice, balonări, constipații, hemoroizi.

Impotență masculină, infertilitate, chisturi ovariene, fibrom, probleme de menstruație.
- Terapia, detoxifică, combate radicalii liberi, echilibrează metabolismul. În paralizii, da rezultate de-a dreptul spectaculoase. Purifică sîngele, crește numărul de celule albe, ceea ce întărește imunitatea. Echilibrează metabolismul, precum și circulația sîngelui, cea limfatică, și desigur a apei în tot organismul. Elimina celulita. Slăbim.
Se adresează întregului organism, multor afecțiuni, în același timp. Scad cheltuielile cu medicamentele. Nu ne mai încărcăm cu alte toxine, ale medicației alopate. Terapia cu Cristale naturale, dimpotrivă, ne ajută să eliminăm toxinele.
Ce este Jadul?
Este un cristal natural. Conform măsurătorilor ştiințifice moderne, jadul în sine conține o arie largă de elemente, silicați de minerale, precum, zinc, fier, cupru, cobalt, selenium, titan, calciu, potasiu, sodiu.. și alte elemente chimice, în total 24, din tabelul lui Mendeleev.
Ce este Turmalina,
Turmalina este ca și Jadul un cristal natural cu o structură chimică variabila, un silicat complex care conține în structura lui tot 24 de elemente din tabelul lui Mendeleev.
Ce este Raza în infraroșu?
Razele emise de soare se divizează în raze ultraviolete, vizibile cu ochiul liber şi raze infraroşii, - raze invizibile - cu ochiul liber. De altfel este singura componentă care încălzește sistemul solar.

Lista cabinetelor CERAGEM din Romania masaj GRATUIT 
Pentru programari sau achizitii aparate medicale  sunati la tel 0787644727.
    
Cu Iubire    Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...