Religia mea este Iubirea

                                                              Religia mea este Iubirea

     O planeta fara pericole. O planeta in care imbratisarile sunt salutul universal. O planeta in care lacrimile de fericire sunt pansamentul oricarei zgarieturi. O planeta in care nimeni nu se simte strain. Aceasta este planeta noastra?
Vreau sa iti spun ca vor urma o serie de cuvinte care vor deranja. Si vor deranja bine. Ceea ce este Absolut Divin. Doresc sa imi cer iertare pe aceasta cale pentru ceea ce voi spune, insa stiu ca niciodata inspiratia nu ma inseala, asa ca ma las purtat pe valul intuitiei si ma arunc in vortexul vietii, fara a ma opune.
Traim pe o planeta care, bineinteles, se afla intr-un plin proces de fiire, iar noi, fiintele planetei, experimentam Ceea Ce Suntem Cu Adevarat. Cu ajutorul planetei. 
Noi, oamenii, am inventat un nume pentru Creator. I-am spus Dumnezeu. Ok. Ce facem noi in acest sens? Ei bine, pentru a ne demonstra dragostea pentru Cel care ne-a creat, nu ezitam sa omoram o alta lucrare de-a Sa. O Certitudine Divina este faptul ca exista un singur Creator. Exista o singura Putere Infinita. Exista un singur Dumnezeu.
Acum ma intreb: oare cei care omoara in numele lui Dumnezeu, isi dau seama ce fac? Oare cei care omoara in numele lui Dumnezeu, realizeaza ca de fapt omoara lucrarea Creatorului? Oare cei care omoara in numele lui Dumnezeu, sunt constienti de Ei? Bineinteles, vorbim la nivel relativ, deoarece doar la acest nivel poate exista “moarte”.
Este foarte interesant cum omul isi construieste scenarii fictive despre o presupusa judecata de apoi, insa nu renunta sa provoace suferinta, durere si tristete. Omenirea a ajuns in punctul in care se roaga pentru pace fix din mijlocul razboiului. Construim intregi armate bazate pe bombe si arme nucleare, investim miliarde de dolari in violenta, in timp ce un copil moare de foame in Africa. Insa, totul este perfect. Face parte din evolutie.
Pacea nu poate fi pastrata prin atac. Pacea se pastreaza prin pace.
Chiar m-am intrebat la inceputul acestui articol daca o voi spune. Si iata ca o spun: principala sursa de violenta, suferinta si distrugere in masa este religia. Nu una anume. Ci amalgamul tragicomic creat de totalitatea acestora. Si stiu ca totul face parte din evolutie, insa asta nu ma impiedica sa scriu despre locul in care ne aflam.
Interesant este ca adeptul unei religii spune despre religia lui ca… nu este o religie. Ma intreb oare: de ce un preot nu le spune enoriasilor ca nu au nevoie de cineva pentru a vorbi cu Dumnezeu? De ce inca se mai recurge la acest control fictiv din partea multor biserici? Si, nu in ultimul rand, de ce un preot, un “om al lui Dumnezeu” declara despre o alta religie ca este pagana?
Oameni buni, intre noi nu exista separare. Suntem cu totii oamenii lui Dumnezeu.  Suntem cu totii creatia Creatorului. Suntem cu totii trimisii lui Dumnezeu, iar la Nivelul Adevarat, suntem Unul. Insa acest adevar nu este dorit in lumea religiilor. De ce? Pentru ca ofera libertate. Ofera independenta. Ofera pace. Si ofera putere, insa nu o putere de atac, ci o putere de mangaiere.
Ce s-ar intampla daca oamenii ar trai convinsi de faptul ca intre ei nu exista separare? Lovitura s-ar transforma in compasiune. Ce s-ar intampla daca am actiona din Adevar? Nu din adevaruri. Ci din Adevar. Stim cu totii ca Dumnezeu este Iubire, stim cu totii ca Dumnezeu este in toti si in toate, dar nu ezitam sa ii provocam durere celui de langa noi. Pentru ce? Pentru faptul ca nu ne impartaseste credintele si convingerile.
Fanaticii religiosi nu ezita sa omoare fara niciun fel de remuscare un adept al unei religii diferite, din simplul motiv ca Iubirea in care acesta crede nu este exprimata in cuvintele si faptele pe care ei le asteapta. Ei bine, aceste credinte provin din generatiile anterioare, in care dorinta de a controla era una foarte dezvoltata, deoarece punctul de evolutie era la un nivel la care problemele erau necesare.
Acum iti voi face trimitere la o fotografie, despre care eu nu doresc sa spun nimic, deoarece nu mai exista loc pentru cuvinte… Daca tu simti sa adaugi ceva, poti lasa un comentariu la sfarsitul articolului. Pentru fotografie, Click Aici!
Bineinteles ca religiile au fost necesare pentru a ajuta la evolutie. Si si-au indeplinit rolul perfect. Insa, cred ca este pe terminate. S-a varsat prea mult sange in numele religiilor. S-au distrus prea multe vieti datorita unor vorbe interpretate in mod josnic. Si vreau sa intelegi ceva: nu generalizez. Aceste vorbe nu emit judecati. Aceste cuvinte exprima actiunea de observa.
Exista, insa, anumiti preoti care inteleg ca rolul bisericii nu este acela de a provoca violenta si da-mi voie sa iti spun ca mi se umple inima de bucurie cand vorbesc despre ei. Exista preoti care vorbesc despre non-separare si despre faptul ca noi suntem Unul. Evolutia isi urmeaza cursul, ceea ce este fabulos. Sufletul meu simte sa le multumeasca acelor preoti care si-au asumat responsabilitatea de a rosti adevarul chiar intr-o institutie, biserica, in care adevarul era ascuns. Cuvantul acestor preoti este o sursa de inspiratie, iar prezenta lor in aceasta lume este o continua binecuvantare.
Apreciez tot ceea ce religiile au facut pentru Planul Divin si le multumesc pe aceasta cale, insa realizam cu totii ca intram intr-o noua era, o era unde fiecare om isi construieste propria relatie constienta cu Dumnezeu, iar odata ce fiecare dintre noi ne ancoram voit in Iubirea Infinita, in Sursa Universala, atunci orice fictiune se dizolva in mod natural. 
Acum, simt sa iti fac o invitatie la Pace. Cand cineva nu este de acord cu ideile tale, iubeste-i existenta. Cand cineva te jigneste, iubeste-i durerea, caci acela sufera. Cand cineva te raneste, iubeste-ti viata, caci Dumnezeu este intotdeauna cu tine, insa Dumnezeu niciodata nu va lupta pentru tine, deoarece nu are cu cine. Doar tu crezi ca este cineva impotriva ta.
Omul care te jigneste este acolo pentru ca tu l-ai creat, prin gandurile si sentimentele tale. Omul care te raneste este acolo, creat de tine, pentru a te ajuta pe tine sa evoluezi, sa inveti ceva din experienta respectiva. Si, intotdeauna sa iti reamintesti: omul care te raneste, este acolo pentru ca sufera. Un om impacat cu el niciodata nu va oferi altceva decat pace, pentru ca omul ofera ceea ce traieste.
sursa@ mesager spiritual 
Nu te supara pe cei care te jignesc, ci simte-te binecunvantat pentru faptul ca poti fi un pion prin care acestia se elibereaza de propriile frustrari. Priveste-i, atinge-i cu valul iubirii neconditionate si mangaie-i cu puritatea Sufletului tau. Pentru ca ai ales sa oferi pace. Pentru ca ai ales sa te inalti.
Dumnezeu este mereu cu tine. Cine poate fi impotriva ta?
Dacă nu vom lucra la curăţirea sufletului nostru, niciodată nu vom avea pace în suflet şi astfel nu vom reuşi să-L cunoaştem pe Dumnezeu şi nu vom şti care este voia Sa cu noi
Cu iubire  Marcela Glavan
                                                         Imagine similară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...