PENTRU CA TENUL TAU SA FIE STRALUCITOR FOLOSESTE - ULEI DE NUCA DE COCOS SI BICARBONAT DE SODIU!

Acest amestec cu ULEI DE NUCA DE COSOS SI BICARBONAT DE SODIU 
va curata pielea si va scapa de acnee in scurt timp! Pentru o piele sanatoasa a fetei va recomandam sa va spalati fata de 2 ori pe zi. Dupa cum stim exista deja pe piata diferite tipuri de produse si multe dintre ele contin substante chimice nocive, care pot irita pielea.
Deci, daca va decideti sa cumparati unul dintre aceste produse, cititi intotdeauna eticheta inainte de a da banii. Dar, cateodata, va este greu sa si pronuntati ingredientele care apar pe eticheta.
Ei bine, acest lucru inseamna ca produsul este plincu substante chimice si este timpul pentru dumneavoastra sa incepeti sa cautati alternative corespunzatoare. Eu va voi prezenta o solutie pentru curatarea pielii in mod corespunzator.
Dupa ce veti incerca acest amestec veti uita de toate produsele de pe piata. Aveti deja in casa ingredientele magice necesare. Ambele sunt foarte puternice si eficiente:
Bicarbonatul de sodiu – este adesea folosit ca substanta de inalbire a dintilor si de multe ori va poate echilibra nivelul ph-ului. Acesta previne acneea si actioneaza ca agent de curatare profunda si ca dezodorizant.
Uleiul de cocos – este cunoscut in intreaga lume pentru ca detine diferite beneficii pentru sanatate si poate fi adesea folosit ca tratament impotriva oricarei problem de piele. El are proprietati antibacteriene si poate fi de ajutor in multe probleme de piele. Amestecati uleiul de nuca de cocos cu bicarbonatul de sodium si aplicati pasta obtinuta pe fata. Pielea isi va recapata stralucirea si sanatatea.
Reteta este foarte simpla si usor de facut. Este recomandat doar sa urmati pasii simpli de mai jos. Cum sa pregatiti exfoliantul din ulei de nuca de cocos si bicarbonat de sodiu:
Veti avea nevoie:
• Ulei de cocos
• Bicarbonat de sodiu
• Un bol si o lingura
Se toarna o cantitate mica de bicarbonat de sodiu in bol si se foloseste lingura pentru a sparge eventualii bulgari de bicarbonat de sodiu.
Dupa aceea adaugati uleiul de nuca de cocos in bol.
Se amesteca bine.
Se topeste amestecul. Intr-un alt vas se incalzeste apa pana cand incepe sa fiarba fierbe, apoi se pune vasul cu amestecul obtinut in apa calda. Asteptati pana cand acesta se topeste.
Dupa aceea puneti amestecul in congelator timp de 5-10 minute.
Dupa 5-10 minute, amestecul va deveni gros. Il puteti folosi ca exfoliant facial. Acesta va va face pielea mai stralucitoare.
sursa@Kilocalorii
Cu iubire  Marcela Glavan 
Imagini pentru foto ulei de nuca de cocos si bicarbonat

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...