Etapele detoxifierii organismului in Terapia,,Dr.Otto-Warburg,, cu Dieta Alcalina !

Etapele detoxifierii organismului in Terapia,,Dr.Otto-Warburg,, cu Dieta Alcalina !

DETOXIFIERE ASISTATA!



Etapele detoxifierii organismului in Terapia-DrOtto-Warburg-cu DIETA ALCALINA.


1. Alimentatia corecta corespunzatoare grupei tale de sange pe toata perioada terapiei .Doar alimente benefice si neutre, exclus alimentele interzise (vezi grupurile pe Facebook cu alimentatia corespunzatoare grupei tale de sange A. B .AB .0).
2. Compozitia care alcalinizeaza organismul : 1 l apa de izvor , sucul de la 2 lamai,1 lingurita plina bicarbonat pur din farmacie sau Plafar. Sau cu suc de mere ,vezi metoda Dr Andreas Moritz.
3. Curatarea Ficatului si a fierii -Sare amara 60 gr,Ulei de masline 125 ml ,suc de grapefruit 125 ml.
4 Curatarea Colonului -4 lingurite de in macinat /zi sau in macinat cu kefir.
Alte proceduri alte TERAPIEI NATURISTE :
-Masajul terapeutic ,la un centru specializat ,Recomand Centrele Ceragem ,Asiagem ,Casa de Jad. (pentru programare sunati la; tel 0787644727).
-Curatare Limfa
-Vitaminizare organism cu bomba de vitamine ,insanatosirea stomacului(stabilizare stomac cu ghimbir ) ,deparazitare organismului .
Despre toate astea o sa aflati de la consultantul dv ,dupa ce terminati primele etape ale TERAPIEI NATURISTE .
- Nu incerca ,sa faci Terapia singur ! Cere un consult care te va ajuta CORECT si GRATUIT sa parcurgi primii pasi ai terapiei .
Intra aici pe mesenger- https://www.facebook.com/Terapia-DrOtto-Warburg-105403354385394/ sau pe pagina: https://www.facebook.com/terapiamagica.ro/
intra pe watsap la Marcela Glavan 0787644727 si solicita repartizarea unui consultant.
In afara de alimentatia corespunzatoare grupei dv , va trebui sa renuntati la sare cu iod ,cafea neagra ,carnea de porc si la toate alimentele interzise grupei tale de sange .
Va trebui sa renuntati la zahar alb si la tot ce contine zahar alb sau indulcitor artificial si sa il inlocuiti cu Zahar din trestie de zahar ,Zahar Brun ,Miere sau Melasa. Nu mai aveti voie sa consumati bauturi carbogazoase sau minerale si piper negru.
Nu mai consumati laptele de vaca si nici lactatele din laptele de vaca deoarece sunt foarte acide .pentru organism .
In nenumarate randuri s-au constatat efecte secundare importante ale consumului de lapte, cum ar fi: efect alergenic, inducerea arterosclerozei, declansarea unor boli autoimune cum este diabetul de tip 1 la copii, efect cancerigen, favorizarea obezitatii, tulburari hormonale, tulburari digestive.
Iata ce spune nutritionistul Cristian Margarit pe blogul sau CristianMargarit.ro, despre laptele pasteurizat si omogenizat:
"Acest tip de lapte este confirmat ca factor de risc in bolile
cardiovasculare si autoimune. Cel industrial are un profil de grasimi gresit, este sarac in vitamina D si vitamina K. Probabil vine si cu "hormoni". Ar putea fi inlocuit cu lapte de capra, eventual "fiert" acasa (folosind termometru) sau chiar cu "lapte de canepa". In special combinatia de lapte cu cereale este contraindicata. Cerealele procesate sunt dovedite toxice pentru om, in special cele extrudate, pline de zahar si aditivi (cititi cu maxima atentie etichetele). Au o densitate micronutritiva redusa, dar o densitate calorica mare.
Glutenul este un alergen puternic si un drog pentru sistemul nervos (prin gliadinmorfine). La persoanele predispuse pot induce in mod direct diabetul. Ar putea fi inlocuite cu: pseudocereale (hrisca, mei, quinoa) sau cu porumb (chiar mamaliga), secara, ovaz, dar in forme neprocesate industrial."
Consiliul National de Lactate a realizat un studiu pentru a observa legatura dintre lapte si aportul de calciu. Concluziile au fost ca laptele din cauza continutului ridicat de proteina
(cazeina) extrage calciul din corp. Cazeina fiind o proteina animala provoaca un mediu acid in organism dezechilibrand PH-ul. organismul incearca sa faca o corectie bilogica si elimina calciu. Calciul este un neutralizator al mediului acid si este eliminat cu scopul de a reechilibra balanta. Iata deci efectul real al laptelui. Rezultatul este un deficit de calciu.
Eu va recomand sa consumati laptele de capra ,lapte din orez ,migdale .
Pur si simplu incepe si tu terapia naturista cu Dieta Alcalina !
Echipa de consultanti condusa de Marcela Glavan va sta la dispozitie ,oferindu va consultatii Gratuite si monitorizare pe toata perioada terapiei. Detoxifiere asistata.
Cea mai grea parte este inceputul. insa, odata ce ai inceput sa integrezi.aceste principii in viata de zi cu zi, vei obtine un organism alcalin si sanatos, iar in final, acesta va devini un nou stil de viata pentru tine. Schimbarile pe care le vei simti vor fi atat la nivel fizic, cat si psihologic si spiritual. Recastigarea si pastrarea sanatatii si a starii de bine este un proces si nu un eveniment punctual.
ODATA CE AI DECIS SA TI SCHIMBI STILUL DE VIATA ,ITI RECOMAND SA FACI UN ECO ABDOMINAL si TESTUL DE ALCALINIZARE.
Daca doresti sa primesti o consultatie gratuita si toate materialele despre TERAPIA NATURISTA-DrOtto-Warburg- cu Dieta Alcalina ,lasa mi un mesaj cu datele tale
Grupa sanguina ,varsta , inaltime ,greutate ,medicatie ,patologii si ultimile analize.

Cu drag si Iubire : Marcela Glavan - Specialist in Bioterapie si consultant nutritie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...