Arde o frunză de dafin in casă! E o soluție excelentă pentru a-ți revigora sănătatea

Arde o frunză de dafin în casa ta! 


Arde o frunză de dafin in casă! E o soluție excelentă pentru a-ți revigora sănătatea. Nu mai e un secret că trăim într-un mediu stresant, că acumulăm zilnic oboseală. 
In loc să optezi pentru tratamente Spa scumpe, poţi recurgi la o metodă ieftină, aflată chiar în bucătăria ta!
Încearcă efectele uimitoare ale dafinului! Ajută la eliberarea stresului şi tensiunii în doar cinci minute, dacă o arzi și lasi mireasma sa ti inunde camera.În plus, scate mirosul de țigară și reîmprospătează aerul.  Incearca si tu  acest truc!
Este un fapt. Viaţă modernă este stresantă. Este foarte dificil să ne răpim puţin timp de relaxare pentru noi, pentru a scapă de durerile de cap din fiecare zi şi a ne reîncarcă. Toţi nutrim după acele momente aici şi acolo unde putem să inspirăm adânc, să ne întindem pe jos şi să lăsăm sarcinilie de zi cu zi pentru un timp şi să ne focusam pe noi înşine.

Uşor şi o ieftină metodă de eliberare a stresului: Din fericire, avem un ajutor pentru a obţine acest lucru şi este mult mai aproape decât poţi crede, chiar în condimentele tale! În loc să optezi pentru tratamente spa scumpe şi care îţi răpesc mult timp, poţi să iei puţin timp de „eu” şi să îţi îmbunătăţeşti privirea asupra vieţii accesând puterea unei plante miraculoase chiar din bucătăria ta. Spune „bună” uimitoarei foi de dafin! Poate ajută la eliberarea stresului şi tensiunii în doar 5 minute cu acest truc miraculos.
Povestea din spatele frunzei de dafin: Frunză de dafin este ieftină, o plantă comună ce provine din regiunea Mediteraneană. De când omul de ştiinţă rus, Gennady Malakhov, a descoperit primul proprietăţile sale de vindecare, a fost folosit larg în aromaterapie. Mulţi bucătari folosesc frunză de dafin fără a realiza beneficiile sale pentru piele şi pentru condiţiile respiratorii, precum şi pentru relaxare şi eliberarea tensiunii. Frunzele de dafin te pot ajută în lupta împotriva stresului cronic câte poate conduce către consecinţe majore asupra sănătatăţii tale.
Ce trebuie să faci: Ia o singură frunză de dafin(proaspătă sau uscată) şi arde-o într-o scrumieră sau ceva similar,dar să fie sigur în aerul deschis. Întoarce-te în camera peste 10 minute. După ce vei experimenta mirosul relaxant din aer, vei observă o atmosfera total diferită, una de relaxare. Bucură-te de propa experienţă spa, stand pe spate şi simţind aromă liniştitoare care te calmează şi îţi hrăneşte trupul şi sufletul.
.Imagini pentru arde frunze de dafin foto
Cu iubire Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...