Tratament cu gelatină pentru dureri articulare

Gelatina este un produs de origine animală, care se găsește în principal în pielea și oasele animalelor, fiind o substanță bogată în colagen, cu proprietăți excelente asupra sănătății.

Gelatina conţine aproape jumătate din cei 18 aminoacizi esenţiali necesari pentru o piele, unghii şi păr sănătoase, dar şi pentru întărirea sistemului imunitar şi menţinerea greutăţii corporale.
Printre aminoacizii care se regăsesc în gelatină se numără prolina şi hidrosiprolin. Cei doi aminoacizi au un impact pozitiv asupra refacerii ţesutului conjunctiv. Gelatina este capabilă să mărească creşterea şi domeniul de aplicare al ţesutului conjunctiv, ceea ce este foarte important în cazul articulaţiilor bolnave. De asemenea, gelatina mai conține și lisină, un alt aminoacid care ajută la o mai bună absorbție a calciului și favorizează dezvoltarea musculară.
Despre gelatină se mai spune că este un produs miraculos, care poate fi folosită ca tratament împotriva durerilor articulare și reumatice și nu numai:
- Gelatina întăreşte articulaţiile;
- Îmbunătăţeşte metabolismul;
- Creşte capacitatea mentală;
- Menţine pielea sănătoasă;
- Oferă elasticitate şi rezistenţă tendoanelor şi ligamentelor;
- Previne apariţia osteoporozei
- Este extrem de benefică pentru creşterea şi menţinerea sănătaoasă a unghiilor, dinţilor şi părului;
- Ajută digestia şi elimina constipaţia;
- Întăreşte oasele;
- Curață ficatul de toxine;
- Reglează nivelul hormonal, ajutând la scăderea în greutate.
Însă, cea mai importantă calitate a gelatinei este aceea de reducere a durerilor articulare datorită procentului de 80% de colagen din compoziția sa, mai ales că, pe măsură ce îmbătrânim cantitatea de colagen din oase scade treptat.
Nu în ultimul rând, studiile arată că gelatina poate reduce simptomele de artrită și durerile articulare cu 50%.
Iată cum poți folosi tratamentul cu gelatină, dacă ai probleme cu articulațiile, dacă ai dureri de spate sau de gât!
Imagini pentru dureri articulatii foto
Tratament cu gelatină pentru durerile articulare - mod de preparare
Tratamentul cu gelatină se ține în cure de câte 30 de zile, o dată la 6 luni. În primul rând, trebuie să cumperi gelatină comestibilă de la orice magazin (această cantitate este suficientă pentru un tratament de 30 de zile).
Seara, adaugă 5 grame de gelatină într-un sfert de cană de apă rece. Se amestecă bine și se lasă remediul să stea până dimineața, la temperatura camerei, timp în care gelatina se va transforma într-un jeleu.
Amestecul se consumă dimineața, pe stomacul gol. Pentru că gustul gelatinei nu este pe placul tuturor, o poți amesteca cu suc de lămâie, miere sau iaurt.
Tratamentul complet se face pentru 30 de zile, putându-se repeta după 6 luni.
Tratamentul cu gelatină redă elasticitatea țesuturilor conjunctive din jurul oaselor și articulațiilor.
Cu iubire Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...