Terapia cu radiatii luminoase (fototerapia) este o metoda eficienta de ameliorare a simptomelor rinitei alergice.

Terapia cu radiatii luminoase (fototerapia) este o metoda eficienta de ameliorare a simptomelor rinitei alergice.

Este vorba despre  un dispozitiv electronic revolutionar, care trateaza simptomele rinitei alergice utilizând lumina rosie de banda îngusta si joasa energie. Prin simpla introducere in nari, simultan, a doua sonde emitatoare de lumina, acest dispozitiv reduce substantial simptomele febrei fânului, cum ar fi stranutul în salve, mâncarimile, secretiile nazale apoase, durerile de cap si lacrimarile abundente.

Rinita alergica este considerata a fi cea mai frecventa manifestare de alergie, estimându-se ca afecteaza între 10–20% din populatie, procentul fiind în continua crestere. Alergia nazala se manifesta prin cele doua forme de rinita alergica: rinita alergica sezoniera sau periodica, numita si febra fânului, si rinita alergica perena sau aperiodica. Clinic, rinita sezoniera se manifesta sub forma paroxistica ce se caracterizeaza prin stranut în salve, secretii nazale apoase, obstructie nazala, prurit, lacrimare imediat dupa contactul cu alergenul, respectiv polenul.

Acest  laser nazal, emite o lungime de unda de 650 nm care este usor absorbita de sange si imbunatateste starea de sanatate prin iradierea cu lumina rosie.

Nasul este o poarta de acces importanta in interiorul organismului nostru puternic vascularizat si accesibila pentru tratament prin faptul ca vasele de sange sunt situate la suprafata.

Fototerapia este o noua optiune terapeutica perfect sigura si cu eficienta dovedita stiintific prin studii clinice publicate. Neuman si Finkelstein au concluzionat ca iradierea cu lumina rosie a imbunatatit starea de sanatate si nu a condus la nici un efect secundar.

Proprietati terapeutice :
- distruge agentii patogeni, activeaza sistemul imunitar si intareste metabolismul
- combate alergiile
- trateaza rinitele cronice
- trateaza racelile si reduce secretiile nazal
- combate durerile de cap
- polipi nazali
-boli cardiovasculare
- combate sforaitul
- repara mucoasa nazala si stopeaza sangerarile nazale
- creste permeabilitatea capilara in cavitatea nazala
Aparatul este alcatuit dintr-un modul de control si 2 sonde diodice emitatoare de lumina rosie pentru utilizare intranazala. Tratamentul este autoadministrat de catre pacient de 3 ori pe zi in sedinte cu durata de 4,5 minute, timp de 2 saptamani.
 Laser nazal – caracteristici tehnice:
Laser – GaA/As Semiconductor
Lungime de unda – 650nm
Spoturi laser – 2
Laser output power – ≤5mw
Tensiunea de lucru – 3.6V
Tensiunea de alimentare – 9V cc
Reglarea intervalului de timp – 15-60 min


Imagini pentru bionase israel
Cu iubire Marcela Glavan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...