Tratament natural cu eficienta maxima in caz de cistita cronica


Cistita cronica este o afectiune cronica determinata de inflamatia vezicii urinare. Este o boala infectioasa caracterizata prin prezenta in urina a unor microbi. Calea de patrundere a bacteriilor in vezica urinara este intotdeauna ascendenta, prin uretra (canalul prin care urina este eliminata din vezica urinara). Bacteriile provin, de regula, din tractul digestiv. La defecare, acesti microbi avanseaza din zona perineala si pot patrunde usor in uretra. Boala este intalnita in special la femei, la care uretra este mai scurta, de numai patru centimetri, iar spatiul perineal (dintre anus si vagin) este foarte mic.

Tratament naturist pentru cistita 

Pentru a trata in mod natural si eficient aceasta afectiune, se realizeaza un preparat traditional din 250 g ceapa tocata, 500 ml vin alb, 90 g miere de albine. Se amesteca foarte bine, se lasa la macerat intr-un borcan de sticla timp de doua zile, apoi se poate consuma cate o lingura de 3 ori pe zi.
Imagini pentru cistita poze
Cu iubire Marcela Glavan  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...