Nume de cod: Escroc sentimental! Fereşte-te de escrocii sentimentali!

Te minte atât de frumos, încât îl crezi din prima. Acest personaj ridică minciuna la rang de artă şi foarte rar îl vei prinde cu mâţa-n sac.
Minte rar, dar minte bine. In general, prefera sinceritatea si iti spune lucrurile in fata, dar atunci cand este nevoie, cand se simte in primejdie ori are un interes ascuns, te imbrobodeste astfel incat nu iti vei da seama care este adevarul si unde incepe fictiunea.
Este un maestru al persuasiunii si poate fi un bun psiholog, acel tip de psiholog care mizeaza pe psihologia inversa.
Intinde capcane numai din vorbe si pune intrebari care te pun in dificultate. Nu il poti refuza cand iti face o propunere pentru ca ale sale cuvinte alese sunt atat de mieroase incat cu greu poti spune „Nu".
Escrocul sentimental este genul de bărbat care ştie mereu ce să spună şi cum să spună, pentru a te face să te simţi minunat în prezenţa lui.
Va dori să ştie totul despre tine, despre cele mai ascunse dorinţe şi nevoi ale tale, dar nu pentru că este interesat de o relaţie serioasă, ci pentru că astfel te va manipula uşor.
În spatele măştii de om onest, preocupat de nevoile tale, întotdeauna are o miză. Fie este vorba de banii tăi, fie că vrea, cu orice preţ, să te aducă în patul lui.
Un astfel de personaj este greu de identificat, la timp, pentru că este expert în tehnica manipulării.
De regulă, victimele realizează cu cine au de-a face abia după ce au rămas cu un cont gol, sau cu un suflet traumatizat.
Un astfel de bărbat nu va ezita să facă promisiuni măreţe, declaraţii îndrăzneţe şi planuri de viitor.
Mult mai târziu, persoana va constata că toate acele vorbe frumoase nu au avut decât rolul să o aducă sub controlul lui.
Imagini pentru excroc sentimental foto
Cere fapte ,nu vorbe 
Dacă tocmai ai cunoscut un bărbat, care pare ideal, este bine să faci anumite cercetari despre trecutul lui.
Un escroc sentimental este un mitoman înnăscut. De aceea, este bine să îi cunoşti grupul de prieteni şi să afli dacă poveştile pe care ţi le spune sunt adevărate.
Apoi, dacă simţi că oferi din ce în ce mai mult şi primeşti din ce în ce mai puţin, este cazul să te opreşti.
Dacă nu îi oferi ce îţi cere, va încerca să îţi inducă un sentiment de vinovăţie, acuzând că eşti insensibilă, dar învaţă să spui ,, nu’’.
Timpul va dovedi dacă omul pe care l-ai întâlnit este autentic în relaţia cu tine, sau dacă doar joacă teatru.
Îţi spun vorbe dulci şi ştiu cum să te facă să te îndrăgosteşti de ei. Apoi, când ţi-e lumea mai dragă, bărbatul iubit dispare lăsând în spate un suflet rănit şi, deseori, un portofel sau un cont bancar gol. Nume de cod: Escroc sentimental!
N-ai vrea să fii în categoria victimelor. Este de ajuns să dai o căutare pe internet şi vei găsi zeci de cazuri de femei înşelate de astfel de indivizi.
De aceea,îţi creăm profilul escrocului sentimental veritabil şi-ţi prezentăm cum să te ţii departe de el.
«M-a făcut să cred că ţine la mine»
„L-am cunoscut pe internet. Tocmai trecusem printr-un divorţ şi nu mai reuşeam să ies din depresie. Încercând să scap de plictiseală,am început să caut în lumea virtuală anunţuri matrimoniale.
M-a făcut să cred că ţine la mine şi am ajuns să-i trimit bani ca să vină în ţară,pentru că era plecat la muncă în Italia. După ce i-am dat,n-am mai auzit de el. Am declarat cazul la poliţie,dar a fost prea târziu”,povesteşte Ioana Mardare,din Bacău.
Relaţiile la distanţă sunt riscante
Într-adevăr,nu poţi să dictezi inimii de cine să se îndrăgostească,dar n-ar strica să fii reticentă în legătură cu persoanele pe care le cunoşti pe internet.
Şi mai ales să fii neîncrezătoare în bărbaţii care stau la sute de kilometri distanţă.
Cu cât este mai departe de tine,scad şansele de a avea cunoştinţe comune care îţi pot da referinţe despre el. În plus,dacă un bărbat urmăreşte să deveniţi un cuplu şi să aveţi o relaţie serioasă,de ce şi-ar dori să fie la sute sau la mii de kilometri distanţă?!
«N-avea intenţii serioase cu mine»
„Am vorbit prima oară pe Face­book. Mi-a dat o invitaţie de prietenie şi,neştiind cine este,l-am adăugat în listă. 
Era foarte galant,a început să-mi facă multe complimente şi m-am îndrăgostit de el.
După mai multe discuţii pe internet şi la telefon,ne-am întâlnit,am petrecut o noapte pasională şi a doua zi a dispărut.
Mai târziu aveam să aflu că este căsătorit şi că n-avea intenţii serioase”,povesteşte Alexandra Mitea,din Hunedoara. 
Ia-ţi măsuri de siguranţă şi nu te grăbi 
Poate că este el Don Juan şi cuvintele pe care ţi le spune îţi merg la suflet,dar dacă a început să-ţi facă declaraţii de dragoste fără să te vadă sau să te cunoască,ai toate şansele să dai de un escroc sentimental.
În plus,n-ar strica să-i cunoşti prietenii sau rudele. Dacă tot nu mai străluceşte soarele fără privirea ta,înseamnă că n-are nicio problemă să te aştepte,oricât de mult timp ai avea nevoie până să capeţi încredere în el.
Fără date personale!
Infractorii de pe internet ştiu cum să impresioneze o femeie. Îţi vor aduce o serie de motive astfel încât să le cazi în plasă.
De aceea,nu da curs acestor cereri şi spune că şi tu eşti în criză financiară.
Cei care îţi cer de la prima conversaţie date personale ar trebui să-ţi ridice un semn de întrebare.

Important:nu divulga informaţii personale,cum ar fi adresa de acasă,contul bancar sau numărul cărţii de credit! 
uite ce a patit o tipa: 
«Ne-a înşelat cu 18.000 de euro»
„În două săptămâni,m-a convins că este alesul. A mers chiar la părinţii mei să mă ceară de nevastă.
Apoi ne-a convins că trebuie să facem rost de bani ca să investim într-o fermă cu struţi. Când s-a văzut cu 18.000 de euro în mână,Don Juan a şters-o.
Apoi n-a mai răspuns la telefon”,îşi aduce aminte Alina Andreica,din Iaşi.
Sfatul meu – Păstrează-ţi mintea lucidă şi nu te grăbi! Cu cât vei investi mai mult, afectiv sau material, cu atât îţi vei reveni mai greu, dacă vei descoperi că relaţia ta a fost o iluzie.
În astfel de cazuri,fii vigilentă şi fă diferenţa între ceea ce „este” şi ceea ce „pare”.
Escrocii sentimentali îşi dezvoltă abilitatea de a spune exact ceea ce aştepţi tu de la ei.
Ceea ce pentru tine se transformă în planuri pe viaţă,pentru el este doar o vânătoare uşoară.
Aşa că analizează dacă răspunde la telefon în prezenţa ta sau dacă vrea să te prezinte apropiaţilor.
În cazul în care îţi spune cât de nefericit este într-o relaţie/căsnicie pe care o are şi te asigură că va scăpa curând de obligaţii,nu te aştepta la prea multe miracole.
Cunosc foarte multe persoane care au cazut in plasa unor personaje (buni maestri ai persuasiunii)  ,unele au scapat ,altele inca sunt slugile acestor excroci sentimentali.
Atentie!  Fii atentă la semnalele pe care ţi le trimite, pentru că escrocul sentimental face câteva greşeli care îl dau de gol.
Cu pretuire si iubire Marcela Glavan 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...