Foarte important pentru sanatatea ta ! Curăţarea ficatului si a vezicii biliare de toate pietrele

Foarte important pentru sanatatea ta !
Curăţarea ficatului si a vezicii biliare de toate pietrele
acumulate ,ajută la refacerea homeostazei,
echilibrează greutatea şi stabileşte precondiţia pentru
autovindecarea corpului.
Curăţarea ficatului este, de asemenea, cea
mai preventivă măsură pe care o poţi lua pentru a te proteja
singur, împotriva aproape oricărui tip de boală, cunoscută sau necunoscută.
Substante chimice straine intra in corpul dumneavoastra in fiecare zi, prin alimentele pe care le mancati, prin aerul pe care il respirati si produsele de uz casnic pe care le utilizati. Sustinatorii medicinei alternative considera ca aceste substante chimice actioneaza ca toxine, provocand diverse simptome.
Prin curatarea ficatului, se intelege curatarea ficatului de grasimi, depozite vechi de colesterol, calculi biliari, otravuri, reziduuri de medicamente si toxine. Detoxifierea ficatului este considerata cea mai importanta curatare a organismului (mai importanta decat detoxifierea intestinelor), datorita impactului pozitiv pe care il are asupra starii generale de sanatate.
Ficatului i se mai spune “laboratorul corpului” pentru că acolo se desfăşoară mecanisme vitale pentru organism. El filtrează sângele, descompune grăsimile, elimină substanţele toxice, sintetizează anumite proteine şi multe, multe altele. În total, are aproape 500 de funcţii. Nu e de mirare că mai şi oboseşte câteodată şi are nevoie de o pauză. Respectiv de o cură de detoxifiere.

Fotografia postată de Terapia Naturista prin Dieta Grupei de Sange.

De ficat depinde calitatea sângelui, digestia, aspectul pielii, imunitatea şi starea generală de bine. Astfel, trebuie să avem mare grijă de sănătatea lui, iar atunci când vorbim de detoxifierea organismului, să ne gândim în primul rând la el. E mai importantă decât detoxifierea intestinelor, a pielii sau a rinichilor. Perioadele în care te simţi obosit, ai pielea uscată şi lipsită de strălucire, imunitatea scăzută, sunt semnale că ficatul nu se simte bine şi are nevoie de puţină “cooperare” din partea ta. Cura de detoxifiere ajută la eliminarea toxinelor, la întărirea sistemului imunitar, şi ar trebui ţinută măcar o dată pe an.
Cura durează două-trei săptămâni, perioadă în care trebuie să eviţi alcoolul, grăsimile, alimentele procesate şi medicamentele, adică cei mai mari “duşmanii” ficatului, care sunt cel mai greu de procesat. Alimentaţia ta e bine să fie bazată pe fructe şi legume în stare crudă, multe ceaiuri din plante medicinale cu efect hepatoprotector, alimente bogate în vitamine naturale, săruri, acizi graşi esenţiali. Un remediu naturist cunoscut este detoxifierea cu sucuri din fructe şi legume, timp de trei până la şapte zile. Poate fi greu la început, dacă tu eşti mare fan mititei la grătar şi cartofi prăjiţi. Însă pe măsură ce te vei simţi din ce în ce mai revigorat, uşor, plin de energie, cu pielea curată şi luminoasă, vei ajunge să apreciezi cum se cuvine această detoxifiere a ficatului şi vei înţelege mai bine tot ce am vorbit aici.
ODATA CE AI DECIS SA TI SCHIMBI STILUL DE VIATA ,ITI RECOMAND SA FACI UN ECO ABDOMINAL si TESTUL DE ALCALINIZARE.
Daca doresti sa primesti o consultatie gratuita si toate materialele despre TERAPIA NATURISTA cu Dieta Alcalina ,lasa mi un mesaj cu datele tale : Grupa sanguina ,nume ,varsta , inaltime ,greutate ,medicatie ,patologii .
Cu drag si Iubire : Marcela Glavan - Specialist in Bioterapie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Lectia nr 3. Noua Terapia Magica. Bautura Magica. Cum Prepari acasa Apa Alcalina pentru B.M

CUM SA PREPARI ACASA APA PENTRU BAUTURA MAGICA, CARE TE TRATEAZA DE MULTE AFECTIUNI!    Apa alcalina o poti prepara chiar la ...